Welke informatie heeft OPEN MIND Support van mij nodig?

Voor een snelle oplossing heeft OPEN MIND altijd een gedetailleerde beschrijving en de bijbehorende bestanden nodig om de problemen in meer detail te analyseren.

Volg deze checklist:

hyperMILL®

Stuur ons het SHOP Viewer bestand:

• Onder "Bestand -> Opslaan als", selecteer het bestandstype "SHOP Viewer document" en sla dit HMC bestand op onder een nieuwe naam.

hyperMILL® in een ander CAD platform

Stuur ons een CAD bestand met de belangrijkste hyperMILL® data.

• Sla eerst een kopie van het Autodesk Inventor bestand [1] of het SOLIDWORKS bestand [2] op in een tijdelijke map.
  • Activeer vervolgens het modelpad in de hyperMILL® instellingen: Document -> Directories -> Model path.
  • Bereken tot slot de takenlijst opnieuw.

Nu zijn de belangrijke bestanden en submappen beschikbaar in de tijdelijke map.
Comprimeer deze map en de submappen voor het doorsturen naar OPEN MIND.

• 1] Bestandsformaat: *. ipt
  • 2] Bestandsindelingen: *.sldprt of *.sldasm

Het is noodzakelijk dat u alle CAD-onderdelen van een assembly (*.sldasm) meestuurt

mobile-s mobile-m mobile-l tablet desktop-s desktop-m desktop-l desktop-xl